Mat och lekland

Jag kände mig så himla bra när jag förberedde middagen innan vi åkte för att hämta Stella på föris. Typiskt då att de hade ätit precis den maten till lunch. Så det var bara att tänka om och marschera mot affären på vägen hem. Stella bad om kyckling så det fick det bli. Båda barnen älskar kyckling med ris så det är tacksamt att servera.

Nu har vi mycket rester att njuta av till lunch imorgon i alla fall. Kanske till torsdag också faktiskt. Så det var inte så dumt med dubbelmatlagning ändå.

Efter maten hade vi en ganska lugn kväll framför en film. Theodor är lite upp och ner just nu, han blir otroligt ynklig och gråtmild så fort han tycker att jag nonchalerar honom. Så jag får bära på honom ganska mycket. Men när han har varit på golvet har han faktiskt gått mer än han har krupit.

Här kommer några bilder från söndagens tur till Leklandet. Nu kan även lillebror uppskatta det faktiskt, och Stella blir fullständigt lyrisk varje gång vi åker dit.

20140225-203439.jpg

Annonser

En kommentar

  1. Kyckling med ris fungerar även här hemma! Det och tacos är typ dom maträtten som HELA familjen äter utan protester 😉

    Ingrid har kunna ställa sig upp mitt på golvet utan stöd ett tag. Men är helt omöjlig att ens få se när hon gör det. Det händer alltid lika plötsligt och oftast medan hon bär något, haha!

    Kram!
    http://www.elinteg.se

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s