Stolthet

Den här tjejen, hon är allt bra härlig. Vilken alldeles fantastisk person hon har utvecklats till. Vi hade utvecklingssamtal idag och fick mest bara lovord, som mamma känner jag mig galet stolt över henne.

20140226-204443.jpg
När Stella började på Melissaki var hon lika liten som Theo är nu. Vilken resa hon har gjort där. Från att vara den minsta till att nu vara bland de större, de som går och håller varandra i handen istället för att åka vagn när de är ute. Det är en svindlande känsla när barnen växer upp..

Annonser

2 kommentarer

  1. Det är onekligen en fantastisk resa att få följa med i deras utveckling! Höra hur de resonerar och tänker, se dem klara av allt mer (jag vill SJÄLV! är standardfrasen här just nu) och får vänner och leker nya lekar =) Underbart! Fast… trotsen som då och då är på besök är inte lika kul tycker jag, haha. Men det behövs ju både upp och ned i livet =)

    1. Trotsen är ju baksidan men jag försöker tänka att det är en övergående period 🙂 Samtidigt är jag glad att ha en 1-åring hemma också, ingen trots där inte 😉

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s