Syskonlikhet

Jag och lillen har en lugn förmiddag (allra mest han som sover) medan Stella har maskerad på förskolan. Vädret är gråare än grått så det är nästan tur att vi har en liten resa för att hämta henne sen, annars hade jag nog inte gått ut idag.

Väldigt många påpekar för oss hur lika Stella och Theodor är. När han var mindre tyckte jag inte det, men nu börjar jag faktiskt hålla med. Det finns i vissa vinklar stora likheter mellan dem och det är ju faktiskt inte konstigt att det är så. Bilden av Stella bland maskrosorna skulle nästan lika gärna kunna vara hennes lillebror. Hon är nog 16 månader ungefär på den bilden.

syskon
Sen finns det också gånger när de inte liknar varandra, tycker att bilder har en förmåga att avslöja de där dragen som man inte alltid ser annars. Ögonblicksbilderna. Men jag är glad att jag kan se mig själv i båda barnen även om Theodor absolut ser mest ut som sin pappa 9 gånger av 10.

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s