Poddar!

Under förmiddagens timmespass med löpskor på fötterna lyssnade jag på poddar. Det är något jag har börjat med och väljer allt mer sällan musik i lurarna när jag ger mig ut. Tycker att en podd, eller radio för den delen, ger en bra avledning, det är skönt att tänka på någonting annat än löpstegen jag tar. Just idag lyssnade jag på ett avsnitt av Helt organiskt och ett av Pappapodden.

Sköna kontraster här. Först om raw food och yoga och sedan…ja, hur ska jag beskriva Pappapodden? Vardagsbabbel från två citypappor med vulgärt humoristisk twist? Hur som så gillar jag både och. Jag är ju förälder och gillar således att lyssna på andras funderingar kring barn och föräldraskap, men inte så att jag skulle lyssna en timme på någon som pratar om nappflaskor. Tror det är just därför jag gillar Pappapodden, de har en mer avslappnad inställning till ämnet barn. Och det är härligt att det är pappor som hörs för en gångs skull.

Helt organiskt gillar jag för att jag blir inspirerad att göra sundare val, något jag verkligen försöker men ibland kommer av mig från.

Så, om någon av er som läser gillar poddar, här har ni två tips!

Löpningen då? Jodå, jag kör på med tre pass i veckan varav ett är runt milen långt. Funderar på att öka på till fyra pass per vecka när våren kommer på allvar.

20140301-122836.jpg

Annonser

5 kommentarer

  1. Wao så duktigt du är, så mycket du springer! jag hade mjukstarta lite, sprang ynka 2,5 km, men sen kom magsjukan och då avstannade allt. Så nu ska jag bara ta tag i det igen! Tack för tipset på podden ”helt organiskt” den ska jag lyssna på. Jag lyssnar mest på olika sommarpratare, så har tyvärr ingen tips på någon podd!

    1. Svarade hos dig också men som sagt, börja försiktigt och öka på lite i taget. I början tappar man lätt motivationen om det är för jobbigt. Mentalt känns det bättre om du har krafter kvar efter passet 🙂 Helt organiskt ska du absolut lyssna på!

  2. Barnvagnspromenader har jag lyssnat på, den där sofi fahrman frågar pratar de om barns flerspråkighet. Har även lyssnat på Spiderchick podd, de har skön inställning tycker jag. Tack för tips!

  3. Så inspirerad och pepad av dig gav jag mig också ut och ”sprang” idag. Mest gång men lite joggande blev det! Kram

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s