Läget i sjukstugan

Det har varit tyst här inne och förklaringen är att förkylningen jag nämnde senast har eskalerat. Jag och Kostas är dåliga och lillebror är dålig. Inatt var han varm som ett element och febern verkar sitta i. Jag är så trött på sjukdomar nu, känns som att de har avlöst varandra under vabruari och nog är det väl tur i oturen att jag är föräldrarledig, det hade blivit ett gäng vab-dagar annars. Vill minnas att jag hörde någon barnläkare på TV4 som sa att små barn kan få 7-8 förkylningar per år, så det är väl bara att rida ut stormen så gott det går.

Tycker minsann Theodor börjar pigga på sig nu, det är nog alvedonen som gör sitt. Han traskar iväg mot sitt rum nu och verkar leksugen, skönt! Själv är jag inte febrig men så genomförkyld att det är jobbigt att gå från sovrummet till köket, typ. Nu får du inte träna sa mamma när jag pratade med henne igår. Oroa dig inte, har inte en tanke på att träna någonting den här veckan.
20140306-085940.jpg
Nej men hörni, vilket dötrist inlägg det här blev. Jag tänkte roa mig med att lägga ut lite kläder som ska säljas på Tradera. Vid det här laget har mycket av det som är fint och säljbart redan lämnat hemmet, men en och annan grej kan jag nog hitta.

Annonser

3 kommentarer

  1. Ja det är otroligt ”förfriskande” (i brist på annat ord, haha), att få lite tid heeeelt själv, med vänner och utan barn 😀 Lion har konstigt nog klarat sig! Än så länge, men är rädd att de dyker upp snart för det kan ju ta någon vecka eller två…

  2. Precis och det är ju inte säkert att Lova smittade han fören helt helt i slutet, huuua, tanken på ytterliggare veckor hemma ger mig lite ångest, haha, så håller tummarna för att han klarat sig ändå!! 🙂

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s