Förra året

8 mars förra året. Åh, tänk hur mycket som har hänt sedan dess. Stella, liten 2-åring, nybliven storasyster. Och lille bebisen, han som nu springer runt och busar med sin syster. Ikväll har de verkligen busat ihop, jagat varandra och skrattat med varandra. Det har blivit något helt nytt sedan Theodor började gå, han är på Stellas nivå på ett annat sätt. De underhöll också varandra ett bra tag medan jag och Kostas åt middag. Härliga, fina barn!

20140309-214523.jpg20140309-214535.jpg
Men jag ska erkänna att det inte är en dans på rosor att ha två vildingar hemma när mamman själv är i dålig form. Den här förkylningen har varit ovanligt segdragen och det går ju inte att sova konstant, som jag kanske skulle ha gjort i mitt tidigare liv. Men jag är tacksam att vi har haft hjälp av familjen och att vi nu, äntligen, ser ljuset i slutet av tunneln.

Jag skrev ovanstående igår kväll men hann somna innan jag tryckte på publicera. Trött eller? Haha!

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s