Vårtecken

En sväng ut efter middagen. När hände det senast? Kanske i september. Vi som bor i södra Sverige hävdar att det är vår nu men det ska tydligen komma kallare luft. Så vi ska inte vårskrika allt för högt ännu. Vi drar dessutom norrut till helgen och får nog uppleva en omgång med snö till. Stella har bestämt att hon ska åka skridskor men undrar om jag har lovat för mycket? Det har töat ganska duktigt även längs Norrbottenskusten.

stella-cykel stella-trad
Jag är inte frisk ännu, blir smått tokig på den här sega förkylningen som gör att jag inte orkar med just någonting. De två senaste dagarna har jag promenerat lite och nästan genast känt mig sämre efteråt. Så kroppen är inte okej ännu. Hoppas på bättring innan vi åker.

 

Annonser

3 kommentarer

  1. Hej, läste en kommentar från dig inne hos Jenny i Nashville, och när jag läste att du var gift med en grek var jag tvungen att kolla in din blogg. Jag är också gift med en grek, haha!
    Vi har två barn, två pojkar, som dock inte pratar nån grekiska då min man inte pratar grekiska med dem. Vi pratar bara svenska hemma, men jag önskar så att han hade lärt dem grekiska, men det blev aldrig av! Läste att dina barn gör det, var häftigt!
    Jag kommer fortsätta kika in hos dig! Alltid kul att hitta en ny blogg som man kan relatera till!

    /Annica

    1. Åh vad kul med en ny läsare! Är också vansinnigt intresserad av bloggar om ”blandfamiljer”, eller vad man nu ska kalla det! Såg att du också har en blogg, ska kika in. Och ja, vi försöker med grekiska och för Stella har det gått jättebra!

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s