Skofynd och packning

För ett par veckor sedan fyndade jag vårskor till barnen. Stellas är ECCO och Theos är i lite rejälare sneakers i gore-tex. Jag säger fyndade eftersom att jag köpte dem på second hand, en liten lokal butik som har alla barnartiklar föräldrar kan tänkas behöva. Jag är väldigt nöjd med båda paren och det är även de små.

skor-kollage

Tanken är att jag ska påbörja packningen för långhelg hos mormor och morfar nu. Så fasligt mycket behöver vi inte ha med oss men hela vintermunderingen måste jag förstås packas ner. Tack och lov behöver vi inte ta med vagnen, vi har Stellas gamla Teutonia där uppe. Nåväl, jag återgår till det jag skulle göra.

 

Annonser

En kommentar

  1. Eller hur, det är såå häftigt, men också lite skrämmande för det ger sånt otroligt perspektiv på hur FORT allt går, det gäller att hänga i ❤

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s