Tankar en tidig morgon

Jag har vaknat 5.45 och sitter i sängen och ser på de här. Den ena flyttade in vid 03 och den andra kom nog nån timme senare. Kan absolut inte somna om så jag väntar bara på att dagen ska börja. Jag har varit så kvällstrött den här veckan, på tisdag somnade jag 20.30 och igår 21.30. Är säkert väderomslaget som har gjort det. Vi har alldeles vitt ute igen dessvärre.
20140320-061643.jpg
Men det hör väl till att våren alltid får ett bakslag, och inte mig emot om vi har avverkat det redan nu.

Idag funderar jag på att spendera barnbidraget i närmsta galleria, men frågan är om det inte är smartare att spara lite till kommande semester. Funderar mycket just nu, på sommar, resor, höst och förskolestart, jobb och alla det där. Oundvikliga förändringar.

Annonser

2 kommentarer

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s