Vad jag gjorde och inte gjorde

20140324-080218.jpg
Under helgen har jag:
Hängt i parken med barnen
Sett Stella plocka blommor
Ätit Marulk
Tittat på vår bröllopsvideo
Varit på McDonalds
Handlat på Willys
Joggat två gånger a 5 km
Varit på bio

Jag har inte:
Vikt in tvätten
Tvättat fönstren
Skurat badkaret

Av mina listor framgår det klart och tydligt att jag har prioriterat det som är roligt framför det som är mindre roligt. Men det här med fönstertvätt, jag har skjutit på det flera år nu. När ska det bli av? Funderar starkt på att ringa RUT. Vi har gjort det en gång tidigare, efter ombyggnaden hemma för 3 år sedan. Så himla skönt att leja bort det där som är extra jobbigt, någon som håller med?

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s