Vad vi haft för oss

Oj vad vi var effektiva under eftermiddagen. Jag och Theodor var ute på gården när Stella kom hem med pappa. Vi stannade ute i solen någon timme innan vi var tvungna att gå in. Vi lekte att vi var ute med båt på havet, havet var i det här fallet en liten hink med regnvatten. Theodor hann utforska vattnet också och blev helt iskall om händerna stackarn. Men jag tycker nog ändå att det är bättre att låta honom stoppa ner handen i vattnet för att själv få upptäcka att det inte är så behagligt.

20140327-205855.jpg20140327-205908.jpg
Middagen var tack och lov redan klar när vi kom in. Jag hade ett långkok puttrande på spisen under hela dagen och det blev så himla gott, tyvärr tog jag ingen bild på resultatet. Jag kokade högrev i tomatsås i cirka 4 timmar, inspirationen kom från Paulo Roberto i morgonens Mitt Kök. Han använde dock kalvkött. Båda barnen slickade i princip tallriken också, riktig succé. Jag har äntligen lärt mig knepet med socker i tomatsås, det gör verkligen skillnad.

Efter maten blev det pyssel, dock ingen höjdare med en 1-åring närvarande. Så barnen fick hoppa i badet istället, följt av ett frisörbesök för Stella. Jag får klippa hennes lugg med jämna mellanrum eftersom att det är det mest praktiska på henne, hon vägrar både tofsar och hårspännen för det mesta. Envis som få!

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s