Nyfikna öron

Innemåndag har vi haft idag på grund av regnväder. Dåligt, jag vet, men Stellas regnställ hängde snyggt kvar på Melissaki över helgen och utan regnkläder kunde vi rimligtvis inte gå ut. Så vi roade oss så bra det gick inomhus och det blev en hel del bokläsning för stor och liten. Theodor har inte riktigt fastnat för böcker hittills men jag börjar ana ett visst intresse, han gillar till exempel böckerna ur serien Nyfikna öron. Vi har en från när Stella var liten med bondens djur, och vi har nu fått en med instrument. Jättefina och roliga för de små! Det är verkligen stor skillnad på mina barns intressen, Stella satt gärna och lyssnade när jag läste när hon var i Theodors ålder. Jag minns att favoriterna var Bu och bä, och det är ju förhållandevis mycket text för en 1-åring. Stellas intresse för böcker har dessutom utvecklats och hon är en mycket uppmärksam lyssnare. Men jag ska nog få lillebror att intressera sig för böcker också. Allting går ju i perioder i 1-årsåldern, hela tiden upptäcks någonting nytt.

bok bok-2

Annars då? Jag hann med en halvmilspromenad i regnet innan middagen. Barnen somnade sött vid halv åtta och jag och mannen min såg precis på första avsnittet av Game of thrones, som vi har väntat på detta! Jag har haft lite serietorka på senaste tiden, inte direkt fastnat för någonting nytt att följa. Men nu har vi i alla fall måndagskvällarna spikade för en tid framöver. Härligt!

Annonser

En kommentar

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s