Kära Grekland

Semesterplanerna börjar ta form och denna sommar blir det Grekland för (nästan) hela slanten. Det känns bra att spendera en period där nere så att Stella får känna på livet där. Jag längtar redan, har verkligen saknat att vara där. Speciellt vår by, där så många glädjestunder har tillbringats. Vårt bröllop inte minst, Stellas första bad i Medelhavet, alla stunder med familjen. Restaurangerna, fetaosten, kvällsluften.
20140412-225336.jpg
Några bilder från mitt Grekland. Ett par av dem är tagna på Santorini, jag och min kärlek spenderade 2 veckor där 2008 och det var magiskt. Jag skulle säga att vår framtid tillsammans formades under den resan. Nu blir det personligt här, men det kan det väl få bli! Sen har vi jag själv som brud, vilken grej. Och lilla Stella, 1,5 år och alldeles fantastisk. Hon njöt i värmen, som gjord för det grekiska klimatet.

Jag har inget grekiska påbrå men som ingift i en grekisk familj blir jag på något vis lite grekinna ändå. Genom barnen ännu mer troligtvis. Jag måste se till att jobba på min egen grekiska också. Stella är bra hjälp!

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s