Trädgårdsgöra

Påskvecka och löfte om sol och värme, härligt! Igår fick vi en försmak på detta och vi spenderade många timmar ute i trädgården. Barnen är så lyckliga över att få vara ute utan alla bylsiga kläder och i ärlighetens namn, vem är inte det? Jag läste Plupp för Stella härom kvällen och den handlade just om björnar som går i ide över vintern. Inte helt ologiskt. Men nu lämnar vi vintern bakom oss för den här gången och blickar istället framåt.

stella-var theo-blom vitsippa

Några bilder från gårdagen. Krattorna var framme och vi fick gjort en del i trädgården. Sedan blev det grillat till middag. (Uteluften suger verkligen musten ur barnen, Stella somnade strax efter klockan 18 igår och Theodor någon timme senare.) Planer på sandlåda och gungställning finns, får de vart vi landar med detta. Nu ska jag ordna med lunch här. Hej på ett tag!

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s