Sommargarderob

Nu har det blivit dags att utöka den somriga garderoben för barnen och ingen är gladare än jag. Det är så vansinnigt kul med sommarkläder till barn, det går att frossa i färger och mönster. Jag har verkligen kärat ner mig i Lindex barnkläder, allting är fint. Här är några godbitar jag har tittat på till Stella. Men jag tror ändå att det kan vara kul att ta med henne och handla nu, hon har ju rätt bestämda åsikter om vad hon vill ha.

lindex
Jag får lista några favoriter till Theodor en annan gång. Även om han redan har fått ett och annat. Jag har fyndad t-skirts på Tradera bland annat. Apropå Tradera så vann jag precis ett par shorts till Stella från Molo, jättesnygga. Är de lika snygga i verkligheten när de anländer så tror jag lilla fröken blir mycket nöjd.

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s