Skärtorsdag

Två ”påskkärringar” redo att flyga till farmor och farfar för att be om godis, hehe. Fick ingen bild när de är helt kittade och klara men ändå. Sminket satt inte många minuter i Theos ansikte dock, fast det kan man knappast förvänta sig av en 1-åring.

20140417-205010.jpgJag känner mig tröttare än trött. Har idag påskhandlat med hela vagnekipaget, hämtat Stella på föris, fixat middag, och fixat rent allmänt. Bara att få båda barnen i säng kräver sin kvinna faktiskt. Jaja, nu kan jag pusta ut och tacka för långhelg.

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s