Torsdagen

Idag är den stora lilla hemma med mig och Theodor eftersom att hon hostade fasligt på morgonen. Sedan har hon knappt hostat alls, så jag undrar om hon inte skulle ha gått ändå? Nåväl, det är ingenting att göra åt. Så länge jag ”bara” är hemma är det ju ingen skada skedd om hon är hemma en dag och tar igen sig, även om hon egentligen är lite för frisk för att vara sjuk. Så rörigt det här blev i skrift, jag lämnar ämnet.

Vi får se vad vi ska hitta på i eftermiddag, parken har vi redan avverkat och jag tror inte att vi pallar med en hel eftermiddag inne. En tur till biblioteket kanske? Stella säger ofta att hon vill gå dit men då hon alltid är på förskolan på vardagar så har det inte blivit av på ett tag. Vi får se!
20140424-133249.jpg
Pocahontas visas medan Theodor ligger och sover. Gammal klassiker som jag tror kommer bli en ny klassiker hos oss.

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s