Inget nytt under solen

Vi fortsätter på samma tema: sommar, sommar, sommar. Idag har vi betat av lunch på uteservering (sushi) och ännu en grillmiddag utomhus. Jag har idag sprungit i sommaroutfit, det vill säga knälånga tajts och linne. Det var rätt varmt ändå vill jag lova. Tydligen så har jag helt glömt bort hur varmt det är att träna ute på sommaren, jag inser att det kan vara en bra grej att ha med vatten. Men vart ska jag stoppa det? Några tips, någon?

Stella har äntligen gått med på att ha flätor i håret, två dagar i rad! Jag antar att hon inser att det blir varmt med håret i nacken. Annars går hon verkligen aldrig med på att jag sätter någonting i hennes hår så jag är överlycklig över detta. Hoppas det håller i sig bara, det är ingen höjdare att kamma ut sommartovor ur hennes hår. Och som ni ser så har Theodor blivit så pass stor nu att han till och med äter med gaffel på egen hand. Lille plutten. När jag ändå pratar om hår så kan jag upplysa om att hans är tjockare än tjockast och växer som ogräs. Det måste klippas snarast. Kan 1-åringar gå till frisören?

grill-sommar-april
För ovanlighetens skull tog jag med storkameran ut ikväll. Mycket roligare bilder. Jag måste komma till skott med framkallning alternativt fotobok snart.

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s