Tusingar

Jag har precis sprungit mina första tusingar någonsin. 1000-metersintervaller alltså. Jag har hört att det ska vara sååå bra. Och ja det är det säkert. Men det är nog också bland det jobbigaste jag har gjort, någonsin. Tog inte med mig pulsklockan av ren självbevarelsedrift. Men är rätt säker på att jag låg lagom högt sådär.

Jag gjorde 4 tusingar med en minuts vila mellan. Jag försökte komma ner mot 5-minutersfart och tror att jag lyckades hålla den under andra intervallen. Första och tredje snarare 5.20-5.30 och sista orkade jag bara 3/4 av. Men! Jag är så himla stolt över mig själv. En förutsättning för att det ens ska gå att pressa kroppen är att det finns någon slags form. Skönt.

Slutsats? Det är så mycket jobbigare att springa fortare än att springa längre.

20140429-211426.jpg

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s