Första maj

Maj började med snöfall på morgonen. Haha. Ingen större skada skedd dock, ingen snö i sikte just nu ändå. Idag har vi inte gjort just någonting, bara lugna puckar på hemmaplan. Just 1 maj brukar se ut så för mig. Det är en dag som inte har haft någon särskild innebörd för mig under uppväxten och så fortsätter det även i vuxen ålder. Men en ledig dag mitt i veckan tackar vi inte nej till.

Valborgsmässoafton brukar innebära grillat och ett besök till majbrasa. Så även igår. Vi hade bästa sällskapet och jag tror att det var väldigt spännande för de små. Stella har pratat mycket om majbrasan efteråt så det gjorde helt klart intryck.

Nu ska jag kolla lite film på Netflix. Mannen spelar på nya Xboxen i soffans ena hörn och jag streamar film i det andra. Strålande upplägg, eller?

valborg

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s