Favoritdagen

Hej ny vecka, hej ny måndag! Älskar måndagar. Vi är ledig tillsammans och kan göra precis vad vi känner för utan ”helgträngseln” som uppstår på helgerna. Vi började med sovmorgon till klockan 8.00 och än så länge är dagen oskriven. Men solen strålar så vi kommer säkerligen att spendera tid ute. Jag har skickat in min deklaration också, viktigt, jag vill inte missa det extra tillskottet till semesterkassan!

blom namn
Barnen har fått asfaltkritor att hålla på med utomhus, en riktig hit faktiskt. Stella och jag var ute och ritade massor härom dagen, hon börjar bli riktigt duktig på att få till figurer och även vissa siffror. Ibland kan jag känna att de är för fokuserade på matematiktänket på förskolan, hon är helt inne på trianglar och kvadrater när hon ska rita någonting. Detta har dock inte hon skrivit.

Annonser

4 kommentarer

 1. Ja kanske det är så? Eller nja, det var ju sjukt tungt sista biten men med lite jävlar anamma fixar man absolut mer än man tror, så innan sommaren är slut hoppas jag vara där iallafall 😀

  Kramar

 2. Förr var jag ledig på vardagar med jämna mellanrum och det ä,r precis som du säger, så himla skönt att slippa folkmassorna som är överallt på helgerna när alla ska ut och shoppas och fixa och greja.
  Dessvärre är jag inte ledig så längre, men har ett bättre jobb med bättre tider, så får nöja mig med det 😉

 3. Vad härligt!! och roligt, vi har också måndagar lediga ihop här hemma 🙂
  Så skönt, ingen söndagsångest alls!

  Håller med dig ang matten på ”dagis”. I england är det ännu värre!

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s