Med Dora på

Vi har vardag för första gången på ett tag, Stella har inte varit på förskolan sen i onsdags. Det går rätt fort att vänja sig vid att ha henne hemma, men det är också så att sista månaden på Melissaki måste utnyttjas innan hon slutar. Hoppas att hon får vara frisk framöver.

Stella har fått en ny pyjamas som inte helt oväntat blev en stor hit. Dora. Jag har länge letat efter Doramotiv utan framgång och blev så glad när jag fann denna på Tradera. Varför finns det så lite Doragrejer här i Sverige? Det är ju vansinnigt populärt.
20140506-091202.jpg

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s