Att kamma noll

20140507-111555.jpg
Har idag besökt 4 butiker för att köpa nya skalbyxor till Stella. Inte i en enda butik finns hennes storlek. Jag inser att det inte riktigt är säsong att köpa ytterplagg nu men ändå, behovet finns väl året om? Jag skulle ha gett upp redan om det inte vore för att barnet verkligen behöver nya byxor, de hon har är fullständigt utslitna. Finns nog ingen ålderskategori som klättrar, hoppar, hasar och kanar så mycket som 3-åringar. Det lutar åt att jag köper ett par på Polarn ändå, butiken jag var på idag hade inte storleken men den fanns på ett annat ställe där jag ofta har vägarna förbi. Jaja, nog om detta!

En helt annan fundering: har alla slutat blogga? Mitt flöde hos Bloglovin gapar tomt och jag förstår inte varför. Är det årstiden? Har alla tröttnat? Jag måste nog skaffa mig några nya favoritbloggar känner jag.

Annonser

4 kommentarer

 1. Jag köpte ett par skalbyxor till Alexander för ett par veckor sen på Lager 157. Man kan beställa från nätet därifrån också! Billiga och jättebra!

  Dom från Polarn var så klart också jättefina!
  Hoppas du hittar nåt!

  Kram
  Annica

  1. Köpte till slut ett par från Pop, åkte till en annan butik som hade ett par kvar i 110. De är dyrare än de flesta men känns mycket rejäla och det är huvudsaken för mig. Tack för tips ändå!

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s