Nedstämd

Det var ett tag sen, igen. Just nu känner jag mig ganska låg. Mest på grund av valet som utspelade sig i söndags. Jag vill formulera mig men vet inte hur. Ondskan som tar demokratiskt valda platser i parlament (och riksdag) gör mig så…ledsen. Det är inte ett sånt samhälle jag önskar att mina barn ska växa upp i.

Sen är jag förstås inte överlycklig över att vänstern gick bra heller. Jag tycker ändå att det är bra att exempelvis MP gick bra, även om jag av ideologiska skäl inte skulle rösta på dem själv. Men ett fiasko för M kan jag leva med. Ett SD med 10 procent av befolkningens röster…nej. Jag hoppas att ni som röstar på dessa främlingsfientliga partiet vaknar till nu när SD börjar formera sig tillsammans med andra europeiska extremister och sparkar ut dem ur riksdagen i september.

Annars då? Vädret har slagit om och det ser inte så lovande ut inför långhelgen som kommer. Jag och maken ska på festival med bl a Metallica på fredag. Ser inte gärna att det regnar då. Men gör det ändå det så får vi gilla läget. I eftermiddag ska jag till frisören förresten. Något att se fram emot.

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s