Söder runt, check!

Nu har jag gjort det. Mitt första lopp. 10 km. Igår körde jag och min pappa ett varv runt Södermalm tillsammans med massa andra. Jag var laddad som attan och rätt nervös innan. Det här med tävlingar har väl aldrig varit min grej riktigt.

Vädret var bra. Sol, typ 14 grader. Dock byvindar som ställde till det på mitten av loppet framförallt. Jag då? Det började bra, kanske för bra. Sprang lite för fort i början tror jag, lätt hänt förstås, och fick lida för det resten av vägen. Mest led nog ändå min höft som jag har fått besvär med senaste veckorna. Men jag genomförde loppet och även om det tog ett par minuter längre än jag hade tänkt mig så är jag så nöjd över detta. Jag har gjort en otrolig resa. Från att knappt ta mig 1 km till att ställa upp i ett lopp över 1 mil. Jag hade aldrig kunnat drömma om detta för ett år sedan.

Pappa är jag ännu mer stolt över. Riktigt bra genomfört lopp och en otrolig inspirationskälla för mig! Tack!

20140615-205545.jpg
Nu väntar vila från löpningen ett tag och rehab för höften. Fick lite konsultation av en naprapat efter loppet och det är nog en bra grej att göra fler besök. Jag vill ju fortsätta springa, det är så kul! Speciellt när man får en sån här att vifta med.

20140615-210310.jpg

Annonser

2 kommentarer

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s