Nytt kapitel

Stellas tid på Melissaki är nu slut. Sommarlovet börjar och om ungefär två månader ska hon i sällskap av lillebror börja på en ny förskola. Vi har vant oss vid tanken nu, även hon, och det känns helt rätt i magen. Språket har hon, det gäller bara att förvalta det. Under våra veckor i Grekland kommer hennes grekiska säkerligen att utvecklas än mer, det ska bli intressant att se och höra.

melissaki
Vi har inte planerat så mycket för resan. Det blir till att bo i familjens sommarhus för det mesta och ta dagen som den kommer. Träffa släktingar, barnens lilla kusin (på ren svenska småkusin men sådana skillnader gör inte grekerna) och andra grannar i byn. Bada i havet och äta fetaost och oliver. Köpa souvlaki och lokalt vin. Kanske läsa en bok, den första på mer än ett år. Det vore något!

 

Annonser

2 kommentarer

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s