Det är något stort på gång

Har nu hämtat mig från gårdagens urladdning.

När Sverige inte finns med är det skönt att ha ett extra land att hålla på i VM. Igår slets vi mellan hopp och förtvivlan under matchen. Och till slut, på det mest osannolika vis, gick det vägen. Mot alla odds får vi väl säga, då de andra matcherna inte har skvallrat om någon grekisk framgång i det här mästerskapet.

20140625-075724.jpg
Jag följde både Twitter och Instaflödet under och efter matchen och jag inser att det finns många som gläds med oss här i Sverige. Jag vill säga grattis till alla greker och ingifta greker och halvgreker och allt vad det nu kan vara. Något stort är på gång!

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s