Strandängsbad

Jag måste slå ett slag för Strandängsbadet här i Kalix. Beläget precis nere vid Kalixälven, uppvärmda pooler varav en är för små barn, och stora ytor med både solstolar och plats för picknickfilt. Helt kanon för barnfamiljer! Givetvis är det en väldigt väderberoende aktivitet, men en dag som denna när värmen nästan kan liknas vid medelhavsvärme, då är det suveränt. Jag föredrar nog havet och har faktiskt badat hela tre gånger i havet, men barnen verkar gillar poolen bättre. Stella har fått för sig att hon inte vill gå på sand och det sista hon sa innan hon somnade var att hon imorgon vill gå och bada ”på det andra stället, inte med leran”. Troligtvis är det bara en fix idé som hon snart glömmer bort.

20140707_105532 20140707_110152

Det var väl inte någon vidare smickrande bild på mig, med lånade solglasögon och allt, men jag bjuder på den. Theodor var så lycklig i vattnet. Så underbart glad. Det var vi allihop.

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s