Hejdå du underbara

Vi åker nu hem efter två härliga veckor i Norrbotten. En perfekt semesterstart, verkligen. Jag har inte badat så mycket i svenskt vatten på flera år! Barnen har också blivit riktigt inbitna badare, igår var det 22 grader i vattnet vid ”vår” strand.

20140710-230903-83343778.jpg
Här är en samling små bilder från senaste dagarna. Bad, skärgård, båt och kvällsfiske bland annat. Norrbotten levererar. Igår kväll när jag och Kostas gick till stranden för att kvällsbada insåg jag att jag uppskattar det här stället mycket mer när jag inte bor här permanent. Det är nog den vackraste platsen på jorden för mig. Åh.

Snart ska vi vidare till en annan vacker plats.

Annonser

En kommentar

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s