Litet hej

Vi har en lite annorlunda vistelse i Grekland den här gången. Under alla gånger som jag har varit här på sommaren har det aldrig regnat. Inte förrän igår. Det har dessutom varit ganska svalt sedan vi kom hit, med 25-30 grader varje dag. Att det inte är så varmt är faktiskt ganska skönt med tanke på barnen.

Stella har det fantastiskt bra och har nu börjat prata grekiska med släktingarna också. Så kul att höra! Hon älskar sin lilla kusin Eva som hon träffar för första gången. Och hon tycker nog om att vara uppe på kvällarna också. Igår åt vi middag ute allihopa och hon dansade ringdanser med andra barn klockan 23. Jaja, det är semester.

Theodor hänger på han också, han är lite blyg ibland men mest på låtsas. Lite svårt har han att komma till ro och sova på kvällen men det var rätt väntat. Bada i havet är inte heller någon höjdare, han föredrar att sitta och pilla med stenar på stranden.

Mer kommer, alla bra bilder har jag i en annan kamera och jag har inte haft tillfälle att lägga in något i datorn.

20140720-160129-57689471.jpg

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s