Matrevansch

Första veckan efter semestern blev det fiskpinnar, köttbullar och andra halvfabrikat nästan varje dag. Just då kände jag mig inte särskilt stolt som mamma, men jag hade liksom 0 matinspiration. Men det blev bättre veckan därpå och nu pikar verkligen matskaparglöden. Och jag älskar den känslan.

Idag har vi ätit grekiskt, stora vita bönor som jag har tipsat om tidigare här i bloggen. Dessutom bakade jag färska baguetter till och gjorde en tvättäkta tzatsiki. Igår gjorde vi en helstekt kyckling i ugnen.

Som sagt, det gäller att ta vara på glöden när den infinner sig. Det blir inte så mycket tid till sånt här när vi båda jobbar heltid. Nybakt baguette är inget man serverar en tisdag efter jobbet.

IMG_5274.JPG

IMG_6696.JPG

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s