Den här veckan

Den här veckan har varit och är en utmaning för mig och de små. Vädret är sådär och ja…det är inte alltid helt lätt att få dagarna att gå med båda barnen hemma. Jag har ju annat för mig också, eller borde ha. Vi börjar verkligen känna att det är dags för förskolestart nu. Jag är medveten om att Theodor ”egentligen inte behöver” förskolan i hans ålder, men det är inte min erfarenhet. Stella hade ut jättemycket av förskolan när hon var i den åldern. Och jag ser på honom att han älskar att interagera med andra barn i samma storlek.

Om Sverige var uppbyggt på ett annat sätt, och fler var hemma med barnen till säg 3 års ålder, då vore det en annan femma. Då skulle gårdarna här vara fulla med barn och föräldrar under dagtid. Men som det är nu så känns förskolan som en bra lösning för barnen.

För att återvända till den här veckan då, öppna förskolan har varit räddningen. Vi har hängt där varje förmiddag och haft kul. En liten mjukstart inför det som kommer till veckan.

IMG_6721.JPG
Här äter barnen mellis. Frukt och riskaka, standard. Imorgon är det stängt så vi får roa oss med något annat. Stöveljakt kanske? Theodor har vuxit ur Crocsstövlarna jag köpte i juni. Tyyyypiskt.

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s