Lite löpning

Det var en stund sen jag skrev någonting om löpningen. Min egen alltså. Under sommaren har jag fått vila ganska mycket även om jag fuskade då och då. I Norrbotten de första veckorna i juli blev det några pass och det gick faktiskt smärtfritt. I Grekland kom jag mig för att springa ett par gånger också. (Ingen springer utomhus där, jag måste ha sett ut som ett ufo.)

Sen vi kom hem har jag kört regelbundet även om passen har varit ganska korta. Ikväll provade jag runt 6 km och det gick fint. Jag ville springa längre men hejdade mig. Skynda långsamt.

Så länge jag kan hålla 3 pass per vecka är jag rätt nöjd. Det räcker för att underhålla formen. Nu ser jag fram emot hösten och kanske lite nya kläder och skor. Tjoho!

IMG_6757.JPG
Just det, jag har börjat köra utan klocka eller app. Jag måste säga att det känns bättre utan tidtagningen. Jag behöver inte tänka på tid. Bara på andetagen och stegen. Skönt!

Annonser

En kommentar

  1. Så härligt! Jag längtar verkligen efter att få ge mig ut i löparskorna igen, men var sak har sin tid, nu ska bebisen ut först 🙂 Springer man utan klocka så tror jag att man har enklare att koppla av och njuta. Kram från Sandra

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s