Alla dessa äpplen

Jag tycker att det är svårt att hitta användningsområden för den stora mängd äpplen som vi har möjlighet att skörda varje höst. Äppelmos är ju en klassiker som det går att göra mycket av men barnen är inte så förtjusta i det. Men det har blivit lite muffins, ett par äppelpajer och så en massa äppelätning generellt förstås.

apple applekaka theo-apple

Theodor och Stella kommer helt klart att föräta sig på äpplen. Men egentligen är det helt rätt att anpassa maten efter säsong. Just nu har vi gott om det här och då äter vi det, till vintern satsar vi på nektariner och apelsiner.

rutsch

I övrigt så njuter vi av vackert väder, precis lika vackert som samma tid förra året när Theodor döptes och vi hade kalas ute i trädgården. Förskolestarten har gått problemfritt för båda barnen och det känns skönt att ha bockat av i alla fall den punkten på listan. Den där listan över saker som ska falla på plats den här hösten.

Annonser

En kommentar

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s