Skogslördag

Vi har en så bra skog precis runt knuten. Runt skogen går ett spår där massor med folk springer, cyklar och går året runt. Och i skogen finns massor med skoj för små barn. Stella älskar att klättra och hålla på så det kunde verkligen inte bli bättre för henne. Theodor borde väl älska att plocka små kottar eller kvistar men han är inte direkt någon pysslare, så han hänger på storasyster så gott det går.

Skinkmackor (med klassisk limpa) och saft åt vi till mellanmål. Mat smakar bra utomhus, det märks tydligt på barnen som bara glufsar i sig allting de får, även om det är något de inte brukar vara förtjusta i hemma. Konstigt det där!

skog1 skog2 skog3

Både två har fått nya skaljackor för hösten. Eller nygamla är kanske ett bättre ord för dessa som köptes begagnade. Vi är alla mycket nöjda med jackorna – det går att spara på både plånbok och miljö genom att ha lite tålamod och leta på olika ställen.

Det här var en mysig aktivitet för denna lördagsförmiddag i alla fall. Eftermiddagen och kvällen bjuder kanske på ett restaurangbesök när pappan ansluter. Ha en fin lördag alla som läser!

Annonser

En kommentar

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s