Theos familj

Jag sitter vid datorn och ordnar med lite smått och gott inför veckan som kommer. Imorgon tänkte jag bland annat ordna ett familjeträd som Theodor ska få ta med sig till förskolan och hänga upp på väggen. Äntligen har jag fått ändan ur och fixat bilder. Stella fick göra motsvarande sak när hon började förskolan och det är såklart en trygghet för de små att ha sin familj med sig, om så bara på bild.

kollage

Ungefär såhär kommer det att se ut, fast med fysiska bilder klistrade på ett papper istället. Jag kan inte komma över hur mycket den här lilla killen har vuxit. Ikväll vid nattningen hittade han på att han var törstig för att slippa lägga sig. Mammaaaaa, drickaaaa. Han drack knappt en klunk när han väl fick muggen. Vår lille upprorsmakare.

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s