Kanelbullens lördag

Lördag, helg. En alldeles speciell känsla varje gång. Jag älskar att dricka morgonkaffe till Nyhetsmorgon – om inte barnen lägger beslag på TV:n. Just idag har de fullt upp med att måla faktiskt. Jag har tittat på intervjun med nya ministrarna Fridolin och Wallström. Och snart kryllar det väl av kanelbullar i rutan. Jag har inte bakat några bullar men kanske senare idag, det är riktigt inneväder.

IMG_7058.JPG

IMG_7057.JPG

IMG_7056.JPG
Även om jag är hemma på vardagsmornarna just nu så har jag haft väldig disciplin på att sätta mig och göra nytta direkt på morgonen. Därför infinner sig helgkänslan även nu. I helgen väntar vi även hem barnens farmor och farfar från Grekland. Farmor har fyllt jämt så henne ska vi fira.

Trevlig helg till alla som kikar in!

Annonser

En kommentar

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s