Nya tider

Nog är det lustigt. När det väl händer så är det direkt. Inte någon tid alls till att förbereda något. I tisdags började jag på mitt nya jobb och har nu avverkat en hel vecka. Helt otroligt vilken omställning. Inte nog med att jag har börjat jobba på ett nytt företag och i en ny roll, vi har dessutom haft två föräldramöten och en födelsedag. Så gissa om den här mamman var slut igår fredag. Somnade klockan 20.30.

Nu måste jag lära om mig. På nytt lära mig hur det är att arbeta och vara mamma. Jag, vi, måste förbereda. Se till att veckans matvaror redan finns hemma. Kanske till och med laga och ha lådor i frysen? Matlåda till mig själv. Se till att barnen har rena kläder för veckan. Att jag själv har rena kläder för veckan.. Tack och lov så hade jag handlat lite nya ”jobbkläder” eftersom att min egen garderob har varit helt tom på det de senaste åren.

Theodor är nog den som har haft svårast för den här ändringen. Inte helt lätt att förstå varför mamma alltid måste gå så tidigt på morgonen och varför han inte får se mig förrän sent på eftermiddagen. Men jag är tacksam för att han trivs på förskolan och för att han har Stella med sig där.

IMG_7164.JPG

IMG_7165.JPG
Så nu vet ni. Nytt liv och ny vardag för familjen K. Helgerna är däremot sig lika. Park på förmiddagen och lördagsgodis vid film på eftermiddagen. Senare ska jag och mannen iväg på tu man hand. Trevlig helg!

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s