Att upptäcka böcker

Theodor är 20 månader nu och oj vad han utvecklas. Jag vet inte om det är för att jag inte spenderar lika mycket tid med honom nu som det märks så tydligt? Han kan massa ord och leker på ett mer utvecklat sätt. Han håller på med dockor och ska mata dem, gå med dem i vagnen etc. Han älskar böcker! Fullkomligt älskar att bläddra läsa, titta, peka. Detta är lite av en revolution, innan sommaren gick det inte att läsa för honom ens en minut. Nu kommer han gående med böcker mest hela tiden. Och han har börjat lära sig delar ur texterna och härma.

Böcker står därför högt upp på julklappslistan. Samt enkla pussel som jag också märker att han gillar.

IMG_7186.JPG
Frågan är vad för böcker? Till Stella har jag köpt några redan, men de är snäppet för avancerade för Theodor. Jag funderar på några Alfonsböcker, de finns ju i lite olika svårighetsgrad. Men boktips till 2-åringar tar jag gärna emot! Stella har gillat böckerna om Ingrid och Benny till exempel.

IMG_7195.JPG
God natt Alfons Åberg går varm om kvällarna. Den är bra för båda barnen. Det här exet hade jag när jag var liten, första upplagan! Tyvärr är nästan alla sidor tejpade vid det här laget, men det är lite av charmen faktiskt.

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s