Kaossöndagen

Igår var jag och storasyster på barnkalas på tu man hand. I övrigt hände inte särskilt mycket. Vi såg en film efter att barnen hade somnat och det var nog första gången på ett par veckor som jag faktiskt orkade mig igenom en hel film. Det var absolut inget nytt vi såg – hittade 8mm på Netflix. Ryslig och vidrig historia det där.

Idag försöker vi mest överleva dagen. Just den här söndagen är nog den ”värsta” på hela året för en barnfamilj. Helt plötsligt ska vi upp en timme tidigare men äta lunch och middag senare. Det är KAOS och kommer så att vara fram tills de sover. Och sova kommer de förstås att göra för tidigt. Men jag är inte bitter..

IMG_7218.JPG
Just det, jag har i alla fall hunnit med en grundlig städning i vardagsrummet inklusive byte av gardiner samt en tupplur på soffan med Jan Björklund i P1: s lördagsintervju i öronen. Nu när ”vi” är i opposition känner jag ett större politiskt intresse än tidigare. Jag känner också ett sug att engagera mig politiskt. Får suga vidare på den karamellen.

Annonser

En kommentar

  1. Hoppas du slipper undan! Nu har jag känt av det även efter mens så jag blir jätterädd att det ska komma tillbaka fullt ut?! Måste gå iväg, får försöka få tid denna vecka men de brukar vilja att man ska avvakta en stund och se om det går över… ja ja, får se vad de säger iallafall! 🙂

    Och nej, ingen bebis här heller ^^

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s