Arbetslivet

Idag är det precis en månad sen jag började jobba. En kort tid, men oj så intensiv. Alla vet väl vad det innebär att börja på ett nytt jobb? Och att göra det i kombination med att ha en snart 4-åring och en snart 2-åring hemma. Well, vi är i alla fall inte sysslolösa om dagarna.

Tur är det då att jag verkligen gillar mitt jobb. Jag trivs kanon och har faktiskt svårt att gå hem om dagarna. Första veckorna var det svårt att ens ta helg. Men nu börjar jag finna mig tillrätta i rytmen och det är en lättnad.

Jag vet helt ärligt inte hur jag ska göra med bloggen. Just nu har jag väldigt lite tid och väldigt lite inspiration. Samtidigt så älskar jag att ha ett arkiv att gå tillbaka i. Därför vill jag nog ändå fortsätta att slänga in ett inlägg lite då och då.

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s