Lite julstämning

December går undan i vanlig ordning. Vi ska åka norrut för julfirande redan den 19 december och det är bara 2 veckor bort. Idag är det andra advent. Under helgen är det mycket julpyssel som gäller eftersom att veckorna inte har lämnat någon tid för det. Vi har bakat pepparkakor, ordnat med gran och även påbörjat ett pepparkakshus. Vi måste hinna njuta lite av dessa saker nu då vi är borta under själva julhelgen.

Stella är så himla duktig, hon har pyntat granen helt själv sånär som på glitter och de saker som hänger allra högst upp. Hon har också kavlat deg själv och gjort helt egna pepparkakor.

I ärlighetens namn så är inneaktiviteter det enda rätta för närvarande. Fy bubblan så tråkigt väder vi har. Snö tack, nu.

IMG_7335.JPG

IMG_7333.JPG
Söndag morgon är det nu och jag sitter och lyssnar på de små som sover gott. Theodor vaknade vid 5 och kom till vår säng, efter det kunde jag inte somna om. Han har haft en period av riktigt dålig sömn men det verkar ha vänt. De senaste nätterna har han i stort sätt sovit igenom och ingen är gladare än denna arbetande mamman.

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s