Skridskoutflykt

Stella fick ett par skridskor i julklapp och idag var det dags att testa dem för första gången. Vi fick aldrig tillfälle under Kalixvistelsen eftersom att det var väldigt kallt under juldagarna. Imorse bylsade vi i alla fall på oss kläder och begav oss mot en insjö här i närheten som är ett populärt ställe för att åka långfärdsskridskor. Jag tror att det var 6-8 minusgrader och solen visade sig när vi var ute. Perfekt vinterdag.

IMG_7579.JPG

IMG_7577.JPG
Stella var både duktig och tålmodig och åkte faktiskt i nästan två timmar, med paus för ostmacka och varm choklad. Efter ett tag lärde hon sig att balansera och smååka på egen hand. Otroligt duktig förstagångsåkerska. Krafterna tog dock plötsligt slut så vi fick skynda oss hem för lunch.

IMG_7578.JPG
Farmor var med oss och även Theodor förstås, även om han inte fick åka. Nu är vi åter inne och barnen har fått pannkakor i magen. Och vi kan med gott samvete slappa resten av dagen.

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s