2014 – del 1

Jag funderar på 2014 och dess innehåll. Första halvan känns så långt borta och så totalt abstrakt, troligen för att det tillhör en annan epok i mitt liv. Fortfarande föräldrarledig. ”Bara” mamma. Här kommer i alla fall några arkivbilder.

IMG_7605.JPG
Trött januari. Bläväder innan snön gjorde en kort visit de sista veckorna.

IMG_7606.JPG
Stella, så himla fin i page. Jag försöker övertala henne att klippa sig men icke.

IMG_7607.JPG
Cykelpremiär i mars. Våren kom tidigt.

IMG_7608.JPG
Grillpremiär i april. Härliga vårdagar.

IMG_7609.JPG
Valborgsmässoafton var desto kyligare, men en eld fick barnen se i alla fall.

Annars så var årets första halva en löpningens halva för mig. Jag tränade stenhårt för att nå sommarens mål, 1 mil på ”tävling”. Jag vill nå dit igen men har helt kommit av mig i och med den nya vardagen.

Mer om året kommer snart!

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s