2014 – del 2

Sommaren 2014 går till historien som en av de bästa någonsin. Vilket väder. Norrbotten bjöd på oförglömliga sommardagar och veckorna i Grekland blev lyckade tack vare det motsatta, nämligen att det inte var lika varmt som vanligt.

IMG_7613.JPG

IMG_7610.JPG

IMG_7611.JPG

IMG_7612.JPG
Hösten kom och med den också vårt nya liv. Barnen började på ny förskola och det har gått jättefint för båda två. Jag började söka jobb och hittade något som jag inte hade satt pengarna på på förhand, men som har blivit kanon för mig.

IMG_7614.JPG
Vinter fick vi till jul, tack för det. Oktober till december fick annars i grå nyanser vädermässigt.

Nytt spännande år nu. Vi får se vad året bjuder på. Men just nu känner jag mig harmonisk i livet. Allting föll liksom på plats i och med jobbstarten. Att börja hitta tillbaka till min egen roll yrkesmässigt, det är något jag har längtat efter och behövt.

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s