En onsdag och en lördag

Morgonen började vid 07 idag. Barnen var pigga och glada, jag inte så pigg men definitivt glad. Det visade sig att det fanns kvar av favoritsalamin i kylen, så det blev några smörgåsar för mig. Vid åttatiden passade jag på att ta en joggingrunda, första på månader. Kallt och hemskt var det, men någon gång ska en ju börja.

Jag och barnen gick också en runda till parken på förmiddagen. Det var verkligen svinkallt och vi blev inte ute länge.

Theodor tog en lång vila efter lunchen, 2 timmar! Så jag passade på att stänga ögonen medan Stella tittade på Netflix.

IMG_7884.JPG

IMG_7881.JPG

IMG_7882.JPG
Kan passa på att berätta om onsdagen också. Jag och maken var nämligen ute och åt på kvällen. Vi gick på en av våra favoriter, Den gamle och havet. Fantastiskt gott och trevligt att sitta på tu man hand en helt vanlig vardag.

IMG_7869.JPG

IMG_7885.JPG
Carpaccio av Tonfisk och sjötunga med vitvinsås. Skulle jag lätt kunna äta sju dagar i veckan.

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s