Ett första mini-jubileum

Femårig bröllopsdag får väl ändå räknas som någon slags jubileum? Den 31 juli firade jag och Kostas med en övernattning på tu man hand. Det är så skönt att ibland komma iväg för att vara bara vi. Jag vet att uttrycket egentid är omdebatterat men jag anser faktiskt att det är helt nödvändigt för vuxenrelationen.

Här är ett bildspel från vårt bröllop för 5 år sedan. Vilka minnen! Stella var med också förstås, jag var gravid i vecka 16-17 när bröllopet gick av stapeln.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s